Dječija Kamera + Dron Boomerang Gratis!

📷 Dječija Kamera – Kreativna Zabava za Mališane! Nova dječija kamera dolazi s mnoštvom funkcija i lakoćom korištenja, pružajući djeci mogućnost da snime nezaboravne trenutke na jednostavan i zabavan način.

🚀 Dron Boomerang – Jedinstvena Leteća Igračka! Ovaj dron nije kao većina mini-dronova – on leti poput bumeranga! Jednostavno ga bacite i on će se vratiti, spremno za hvatanje. Savršen je za igru na otvorenom prostoru i pruža nevjerojatan letački doživljaj!

29,00 KM

🌟 Mnoge Funkcije i Jednostavno Korištenje: Ova kamera ima autofokus, 4 zabavne slike, kontinuirano snimanje, 4 filtera boja i opcije za fotografiranje s vremenskim intervalima. Jednostavna je za upotrebu i idealna za male fotografe.

📸 Visoka Rezolucija i Video Snimanje: Kamera ima 8.0 megapiksela i može snimati videozapise u 1080p HD rezoluciji, bilježeći jasne i predivne trenutke. Dolazi s micro SD karticom od 32 GB za trenutnu upotrebu.

🔋 Ugrađena Baterija i Puni Se Pomoću USB-a: Ugrađena litijumska baterija omogućava jednostavno punjenje putem USB-a, bez potrebe za dodatnim baterijama. Kompatibilna je s većinom računara, laptopa, prenosnih punjača i drugih uređaja s USB izlazom.

🛡️ Siguran Materijal i Otporan na Padove: Kamera je izrađena od sigurnog i mekanog silikona te ima zaštitnu futrolu koja je otporna na udarce. Pruža siguran način za djecu da snimaju fotografije ili videozapise.

🎁 Savršen Poklon za Djecu: Ova kamera je idealan poklon za rođendane, praznike i svakodnevne radosti djece. Potiče kreativnost i omogućava djeci da istražuju svijet oko sebe i bilježe svoje avanture. 🎉🎈

🌈 Jednostavan za Igranje: Dron Boomerang može igrati bilo tko stariji od 8 godina. S malo prakse, možete izvoditi razne trikove i igrati igre bacanja i hvatanja s obitelji i prijateljima.

🌀 Jedinstveni Letni Modovi: Ovaj dron nudi različite načine letenja, uključujući glatki letni mod i mod bumeranga. Bacite ga pod kutem od 30° prema naprijed i on će poletjeti kao bumerang, pružajući jedinstveno iskustvo letenja.

💡 Svijetle LED Svetiljke: Uživajte u sjajnim i šarenim svjetlima tokom leta zahvaljujući LED svjetlima koja čine letenje još uzbudljivijim i zabavnijim.

🔋 Jednostavno Punjenje i Dugotrajna Baterija: Dron se puni putem Micro USB kabela za samo 15 minuta i može letjeti do 10 minuta. To ga čini idealnim poklonom za rođendane i Božić za vaše najmilije. 🎁🎉