Džabalama

Politika privatnosti

Evertech d.o.o je napravio aplikaciju Dzabalama kao besplatnu aplikaciju. Ovu uslugu pruža Evertech d.o.o svojim korisnicima bez ikakvih troškova i namijenjena je za korištenje u formi kakva jeste.

Ova stranica se koristi za informiranje posjetitelja o našim pravilima prikupljanja, korištenja i otkrivanja osobnih podataka ako ste se odlučili koristiti našu aplikaciju.

Ako odlučite koristiti našu aplikaciju, tada pristajete na prikupljanje i korištenje informacija u vezi s ovom politikom. Osobni podaci koje prikupljamo koriste se za pružanje i poboljšanje aplikacije. Nećemo koristiti niti dijeliti vaše podatke ni s kim osim na način opisan u ovim Pravilima o privatnosti.

Izrazi koji se koriste u ovoj politici privatnosti imaju ista značenja kao i u našim uvjetima i odredbama, koji su dostupni na Dzabalama aplikaciji osim ako nije drugačije definirano u ovoj Politici privatnosti.

Prikupljanje i korištenje informacija

Za bolje iskustvo, tijekom korištenja naše aplikacije, možda ćemo od vas zatražiti da nam dostavite određene podatke koji otkrivaju Vaš identitet,ne ograničavajući se samo na Gmail adresu. Podatke koje tražimo zadržat ćemo i koristiti kako je opisano u ovoj politici privatnosti.

Aplikacija koristi aplikacije trećih strana koje mogu prikupljati podatke koji se koriste za vašu identifikaciju.

Link politike privatnosti trećih davatelja usluga koje koristi aplikacija su

Zapisnici aplikacije

Želimo vas obavijestiti da kad god koristite našu uslugu, u slučaju pogreške u aplikaciji prikupljamo podatke i informacije (putem proizvoda trećih strana) na vašem telefonu pod nazivom Log Data. Ovi podaci zapisnika mogu uključivati ​​informacije kao što su adresa internetskog protokola vašeg uređaja (“IP”), naziv uređaja, verzija operativnog sustava, konfiguracija aplikacije prilikom korištenja naše aplikacije, vrijeme i datum vaše upotrebe aplikacije i druge statistike.

Kolačići

Kolačići su datoteke s malom količinom podataka koje se obično koriste kao anonimni jedinstveni identifikatori. Oni se šalju vašem pregledniku sa web-mjesta koje posjećujete i pohranjuju se u internu memoriju vašeg uređaja.

Ova usluga ne koristi te “kolačiće” eksplicitno. Međutim, aplikacija može koristiti kod treće strane i biblioteke koje koriste “kolačiće” za prikupljanje informacija i poboljšanje svojih usluga.

Sigurnost

Cijenimo vaše povjerenje u pružanju vaših osobnih podataka, stoga nastojimo koristiti komercijalno prihvatljiva sredstva za njihovu zaštitu. Ali zapamtite da niti jedna metoda prijenosa putem interneta ili metoda elektroničke pohrane nije 100% sigurna i pouzdana i ne možemo jamčiti njenu apsolutnu sigurnost.

Veze na druge stranice

Ova usluga može sadržavati poveznice na druge stranice. Ako kliknete na vezu treće strane, bit ćete preusmjereni na tu stranicu. Imajte na umu da ovim vanjskim stranicama ne upravljamo mi. Stoga vam izričito savjetujemo da pregledate Politiku privatnosti ovih web stranica. Nemamo kontrolu i ne preuzimamo odgovornost za sadržaj, pravila privatnosti ili prakse bilo kojih stranica ili usluga trećih strana.

Dječija privatnost

Ova aplikacije nije namijena nikome mlađem od 13 godina. Mi svjesno ne prikupljamo osobne podatke od djece mlađe od 13 godina. U slučaju da otkrijemo da nam je dijete mlađe od 13 godina dalo osobne podatke, odmah ih brišemo s naših poslužitelja. Ako ste roditelj ili skrbnik i svjesni ste da nam je vaše dijete dalo osobne podatke, kontaktirajte nas kako bismo mogli poduzeti potrebne radnje.

Promjene ove politike privatnosti

S vremena na vrijeme možemo ažurirati našu Politiku privatnosti. Stoga vam se savjetuje da povremeno pregledavate ovu stranicu radi eventualnih promjena. Obavijestit ćemo vas o svim promjenama objavljivanjem novih Pravila privatnosti na ovoj stranici.

Ova politika je na snazi ​​od 09.05.2022

Kontaktirajte nas ako imate bilo kakvih pitanja ili prijedloga u vezi s našom Politikom privatnosti, ne ustručavajte se kontaktirati nas na [email protected].